my day

orang… bila dah bencik… kita sakit benar pun nya sik cayak..
maka marek n last 2 days i told him sakit blakang bruises… marek migraine… migraine until now.. now gastric.. angin.. sbb sik makan dr pagi…
how could u bad…?
heheheh… ko belum rasa penat keja mcm kmk org.. 24hrs full swing.. shift malam siang siang malam. telecon tgh2 malam awal2 pagi.. bergerak ke sia sitok nait barge turun barge.. masok warehouse. kenak asthma… pakei coverall fire resistent gik .. betudung gik… steambath rasa..! nak leputtttt…..

dont u dare to compare urself ngn kmk org. sbb sik sama..! ko ada makan. kmk prg sik tentu makan. ko ada masa ngn anak bini… some of us, mcm wesley n ezwan n malcolm sidaknya more to work than family.

anf yet u say FOD sapa yg tau..? xde sapa tau..? dude, its global..! thats the 1st deepwater floating FPS in the wprld woth flexible pipeline installed..! and the world loooking forward foe the lesson learnt of GK..! u said negara sik gago. well, mister.. minyak GK contribute to national economy. thats what iain lo told us. tipu sy, tipu laaa PM. hmmm.. tapi PM mmg penipu pon… ๐Ÿ˜ hahahahaah…apa laaa

today yg sangat hangin…..

been bz at the warehouse and barge…. and shaf called me. “wey ko bz ke? aku nak show u something. sat gi aku send kat hang.” im like.. gilee engkau tak bz…! aku kat barge.. coverall.. panas2…. cairr….! ko nak send pe…?.. and he said ada laaa.. and due to my engagemnt woth nurnisham, arno and clarence to fix what goes wrong to the goods in the warehouse i just let him send to me. sikda juak terpikir apa2..
memila nangga 2 photos loading. then his text … “pandai laki ko. die groom madu ko jadi mcm ko. serupa tak dgn gamba watsaap ko..?”
“die dah laa cun.. gamba clearer je… buat stylw mcm ko lagi.. mmg bye bye laa ko nurul. hahahaha”… hmm perlukah…?
then he sent gamba biniBad peluk Bad. ok they seems luke happy together…

and it relates back to my dream… hmmmm…..

perghhhhhh……!!!! without thinking twice i punched the wall….!!

1st aku marah shaf do this to me.
2nd aku marahhhh betina ni pakai mcm akuuu post gamba and make herself look like me…!!
3rd… Bad.. kenak perlu ko suruh bini ko ekot style akuu….?? i hate it man…! ๐Ÿ˜–

he asked me to delete everything.. that might hurt his wife.. but he never care what his wife doing to hurt me…
fair enough Bad..
when i said u didnt sayang me. u neglected me.. u ignore. tapi look what uve done…? u give rules to me but not her..

this is tooo much..!

i hope we end our thing here..
im not gonna destroy myself just bcoz of ur wife. aku ada gak aku sendirik yg perlu aku jaga… ๐Ÿ˜ช u love ur wife so much then i let u love her more without me…

hmmmm… shaf sent me a photo of ur wife wearing aviator sunglasses just like me…!!!!! i think that sunglasses belong to u….. why must shee ikut apa sy pakai…? nape aku pakai shawl doe pakai shawl..? nape aku pakai aviator die pun nak pakai…?????? die dah fucking cantek kottt nape nak ikut my style….???? ben-dealova

i seriously upset with this….!! marah yg menggeletar……!!!

nughul20:

kekadangโ€ฆ kita rasa lejuk dah usaha tapi mun bukan milik kita , nya tetap bukan milik kita..โ˜บ๏ธ

kadangโ€ฆ bila kita dah buat the best utk org yg kita sayang tapi still kita dipersalahkanโ€ฆ bosan..๐Ÿ˜”

kadangโ€ฆ bila kita mengharap masa , perhatian, understanding.. tapi still kenak ignoreโ€ฆkepak..๐Ÿ˜’

kepak…

sambongan kepak nyawaaaaa…..๐Ÿ˜…
aku dah malas.. reservation n booking being made… and he agree not to proceed with his birthday…
kelak carik kawan laa.. mun sik pun…. aku force ezwan to accompany me..! force gik ya..! hahahaha..๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ sik pun force shaf to go with me.. haaaaa……
boring daa jak sikda kawan eh…

๐Ÿ‘† he got the serious news pasal anak buah nya tgh hari..
tapi… nya maseh berseleraaa makan cendol durian…? nak nama buntak2 enjoy jak siknya gago hal nok serious.
tapi coba dgn aku lok.. hal serious yaa penting.. well of course la kan..
tapi mun aku dgn cendol ya tek..? cendol penting gik..
aku ngan wedding jiran neneknya tek..? hahahaha.. jiran nenek nya penting gikkkk….

ko dah terlanjur jauh Rul..
nya kata nak teman ko jumpa therapist. riya kata ada ops. ko postpon.. dah ada gik ops..
Auta jakkkk jantan ya…

refer to previous post. nya kata nya mok kenael nak..?
walhalnya tauk flight ku 4;50.. ada nya kesah..? sikkkk gago terus…

dah ya tanyak.. apa gik aku dah buat sik betol..? welll butthead..! uve done a lot…!!
im not done with u nok ari riya.. ko tambah lagik with this one..

like i said. rajuk aku thia time.. rajuk yg rajuk..

the end

Bad salu kata nya jadi mangsa aku..
in fact nya dolok nya penah padah aku becareful of ur words..
look at him now…
he post cendol durian..i can imagine the whole family makan dgn rakusssnyaaa sbb bulat2 semuanya…
and he totally forgot about me.
sik kesah laaa ko gi kenduri..
aku compromise by saying sik kesah..
tapi aku expect ko text laa aku Bad..
jgn ko tinggalkan aku mantak2 camya..
padahal ko tauk flight aku 4:50pm…!!๐Ÿ˜–

ariya aku oenah tanyak nya. aku book for another night at hotel kaaa stay kat airport jak..? for hia bday..? mun stay another night, ill get somwone’s help to send me to the airport boleh aku tido.. and he chose…. “awak bermalam katairport je lah..” what kinda boyf is that…?

fine laaa ko takleh nak anta aku. tapi ko let me tido kat airport tu yg tak tahan tuuuuuu….. cilakak betui…!

his pas decision.. his decision lastnite.. and what happemed today.. obviously he wont care about me. hia life his wife family and kpg saja.

DONT U DARE ASK ME sayang ko ke tak. sbb ko obvioualy tak sayang aku…!!

the above conversation was lastnite. n this morning i missed flight. im taking flight transit to KL. ada he keep his words as above..?๐Ÿ‘† nope..! he just said “have a safe fucking journey” ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ stupid nurul..

that shades…? mcm mine ๐Ÿ‘† hehehe ben-dealova

that shades…? mcm mine ๐Ÿ‘† hehehe ben-dealova

fullcravings:

Healthy 3-Ingredient Pancakes

ok. this gonna be my early bfast on sunday..

fullcravings:

Healthy 3-Ingredient Pancakes

ok. this gonna be my early bfast on sunday..

๐Ÿ˜…

๐Ÿ˜…