my day
dolok-dolok

org kata.. org pisces🐬suka berangan.aku nang sukaaa berangan.. hahaha πŸ˜† especially before2 tok laa.. hihihiks.. πŸ˜‹
berangan to be his wife πŸ‘Έ
so i can follow him pegi any event.. mmg laa aku sik cantek nak tapi i like to wear pretty outfit.. and i want him to be proud bile intro me to his frens. yerrrrdehhhh πŸ˜… hahahaha paloi alu angan2 kan…?
tapi ya befpre aku tauk he’s married laa… bila dah tauk…? *gulp* okaayy padam jak angan2 ko tek rul..! his wife jauh lebih cantek dr kau.. huhuhuπŸ˜… mun afa event of course Bad will bring the wife and not u,nurul…. ok ok… πŸ˜… o can take it..
bukan apa owh aku berangan3 camya.. coz i received few comments saying that i habe no problem in choosing outfit..
well org petama padah camya to me was Mus.. “i like ur style. not overdo and yet not plain.” well that was the 2nd time Mus bring me jalan2 di KL and tetus jumpa family nya … then gi dataran an met his frens.. and dgn selamba Mud kata aku gf nya padahal he was in relationship with tengkujuh at that time.. hehe.. πŸ˜‹Mus got point at that time tapi I prefer older and mature man. 😍😍 *blink!blink!*
and then Krol. When i asked him why he wanted to marry me..? does he sayang me..? he said “no. parents mek suka ktk. and kmk suka style ktk ba.. baitnya gi jalan or formal function.. ktk sikda masalah pakei baju apa tudung apa. salu jak perfect.” i noticed that too wverytime mek duak g function sama2 org suka nangga mek 2..
then recently ezwan… masa kat KL office nya kata “Nurul takde masalah kalau bawak gi event. she always to know what to wear n groom herself” in front of shafizal semua.. 😐
Marwan masa dtg sitok lastyr kawen anak uncle hj Putit pun sama. segan jln with me sbb my look and he himself time tu kain sampin sik kemas.
Nash dolok jgn ckp laa.. siap suruh tunangnya dress n wear tudung like me,! hahah gila..! πŸ˜‚ Mus pun sama. ney sik ngamok tengkujoh.

i admit im not pretty tapi aku leh jafi image consultant kot.. hehe. bcos of theseeee guys laaa aku salu harap Bad would bring me with him. i mean if theeeese guys can be proud of me.. aku mok juak org yg aku sayang see me and be with me and proud bila dgn me…πŸ˜₯ tapi yalah tek.. bini nya style agik… so Nurul! ko diam now..! delete angan2 ko ya… makseh..! πŸ˜‹ hehehe

subuh jom…!
hugs n kisses 😘😘

05:20
26072014

hmm.. pompan.. rasa cam normal kot kalu pompan like me.. sekejap kata bagi.. nanti ada masa taknak pulak…
with me she said ok boleh jak terina tapi later gado plak ngn laki… buang the gifts from me.. so better i take NO terus..
aku sik stable..? hmm betul la ya.. but does she…? true shw always remember Allah.. but not me.. so Bad.. u got perfect wife.. mun Bad still maok aku ya mmg memalukan aku lah.. hahaha

owh btw.. what happened to their haunted house baby zara yg kene kacau hantu sembunyi bawah meja eh..? no more kejadian aneh ka..? how come bln puasa pun we all sees “things” in teh house ..? and they all nyer “thing” tenang…?

selamat sungkey love.😍

i like to call him love…darl..hun.. hehe
best baa… sbb nya manjak..
i know nya suka juak ditunggah camya..
i love him still..

haaaa… i knw already apa yg buat she changed her mind… i think i know laa… coz i told her i salu gado ngn bad.. i maki hamun bad and bit by bit bad will hate me.. pls do appreciate my effort to help her..  i even sent her proof yg aku bersikap kurang ajar. i told her sooner or later Bad will know to differentiate which is good and which is bad.. 

tapi .. hmm.. mun dah jodoh ku ngan laki nya.. how owh..? πŸ˜– scarry… 

but i already told her i cant changed the abaya sbb dah lama simpan.i told her i insist to give her althou Bad say no.. degil me.. and i said sorry lagi. then i told her the cake n bubur pedas wasnt from me. Bad ordered. lego was from me laa cos nak support eim hehege ✌️

haaaa… i knw already apa yg buat she changed her mind… i think i know laa… coz i told her i salu gado ngn bad.. i maki hamun bad and bit by bit bad will hate me.. pls do appreciate my effort to help her.. i even sent her proof yg aku bersikap kurang ajar. i told her sooner or later Bad will know to differentiate which is good and which is bad..

tapi .. hmm.. mun dah jodoh ku ngan laki nya.. how owh..? πŸ˜– scarry…

but i already told her i cant changed the abaya sbb dah lama simpan.i told her i insist to give her althou Bad say no.. degil me.. and i said sorry lagi. then i told her the cake n bubur pedas wasnt from me. Bad ordered. lego was from me laa cos nak support eim hehege ✌️

hmmm… i wouldnt.. coz i do sayang u..
its just that my attitude problem is back…
my anger.. my words..
im just like what i used to be like before we wete together…
u hlped me to be a better person.. tapi now im turning back into the old me..
im sorry love….
the more im being with u the more j hurt u… more love to ur wife yg respect u.. sayang u… u guys perfect for each other… im just the intruder…

xoxo

bertambah2 la pulang org yg aku blocked.. 
bagus ko block dr menyusahkan sidaknya nurul..

bertambah2 la pulang org yg aku blocked..
bagus ko block dr menyusahkan sidaknya nurul..

to husband and wife…
i end my relationship with both of u here…
hopefully u guys will be more happy without me..

i wont kacau ur life anymore..
then xde org will marah u…
takde nk buat ur wife terasa ati lagi dah..

hmmm.. raya this yr is terrible for me..
terrible… terrible… πŸ˜”

come to office this morning to areange my ticket to KL by raya. 
sampei jak parking.. haihhh.. cairrr.. the guy yg aku suka nangga yaaaa smiles at me.. melting πŸ˜…
then he got off the car he looked at me lagik.. cepat2 nangga tpt lain. hihihiks..πŸ˜‹*gatal* he walked in front of me.. masok building he got into the lift first then boleh gik nya tunggu aku masok lift sama. thing is.. my office kat ground floor jak. mun aku nait jak tek..? nak kaaa ada chancw nak beloyar.. 
aku pun sengih2 masok ofis. then septh said.. “tauk ku kau yaaaa….! satria guy senyum2 ngan kauu… ya ko senyum panjang juak nak..??”πŸ˜‚πŸ˜† bahahahahahahah…!!! maluuuu….!!! ada indah witnessed kejadian flirting2 eye contact tek…! ishk..!!πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜…

hmmm.. bahagianyaaa pagi2 dpt cuci mata.. hihiks😍😍

come to office this morning to areange my ticket to KL by raya.
sampei jak parking.. haihhh.. cairrr.. the guy yg aku suka nangga yaaaa smiles at me.. melting πŸ˜…
then he got off the car he looked at me lagik.. cepat2 nangga tpt lain. hihihiks..πŸ˜‹*gatal* he walked in front of me.. masok building he got into the lift first then boleh gik nya tunggu aku masok lift sama. thing is.. my office kat ground floor jak. mun aku nait jak tek..? nak kaaa ada chancw nak beloyar..
aku pun sengih2 masok ofis. then septh said.. “tauk ku kau yaaaa….! satria guy senyum2 ngan kauu… ya ko senyum panjang juak nak..??”πŸ˜‚πŸ˜† bahahahahahahah…!!! maluuuu….!!! ada indah witnessed kejadian flirting2 eye contact tek…! ishk..!!πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜…

hmmm.. bahagianyaaa pagi2 dpt cuci mata.. hihiks😍😍

uikks..??? i tot i already block..? πŸ˜‚πŸ˜œ
good laaa she try to make for the husband. heheh.. 
mestinya expect aku pandei masak bubur pedas nak..? NOT…!!!!! hahahha 
makan pun sik pandei…! bad more srwkian than me…! aku rasa bad ya sesat kali.. liur srwk…kali nya supposed jadi org srwk tp tersalah.. hehe..
anyway.. aku baru pas padahnya what to do… leceh laaa.. nak masak sik leceh nak bebeli ingredients n potong chicken,kupak udang yaa yg leceh nyaaa… 😌

good luck..! awak mmg baik.. awak mmg syg husband awak. hihihiks.. ✌️😊

uikks..??? i tot i already block..? πŸ˜‚πŸ˜œ
good laaa she try to make for the husband. heheh..
mestinya expect aku pandei masak bubur pedas nak..? NOT…!!!!! hahahha
makan pun sik pandei…! bad more srwkian than me…! aku rasa bad ya sesat kali.. liur srwk…kali nya supposed jadi org srwk tp tersalah.. hehe..
anyway.. aku baru pas padahnya what to do… leceh laaa.. nak masak sik leceh nak bebeli ingredients n potong chicken,kupak udang yaa yg leceh nyaaa… 😌

good luck..! awak mmg baik.. awak mmg syg husband awak. hihihiks.. ✌️😊

sobahul khair…!

see the shirt above..?before tok aku mun pakei baju tok aku sikpat button part dada. now sikda masalah dah button up..i know the scalling yesterday berat ku turun gik to 45.5kg… tapi apa sik nampak cam kurus owh..? muka maseh juak besar cam tapak… 😌 hmmm., i know losing 10.5kg in a month is not healthy..tp what am i supposed to do owh…? 45kg dah patut aku worry dah. coz im under weight…!
then i realised pakeo bra now ada ruang kosong gik huhuhu.. too much of losing weight in a month is a sign of aneroxia..when i told balkis.. balkis pun bingong.. coz i used to have bullimia problem dolok… tapi i just laughed.. now sik perlu nak force dirik muntah. i just have to eat more, automatically akan munth sendiri..
is this the sign of happiness…?
before puasa ever since thatday to puasa dah turun banyak. huhuhu..
untunglaa korang….😌
tp dont get it wrong eyh.. its not only bcos of Bad n wife.. well they both yg punca asalnya i lose my appetite laa.. tapi it continously bila tiap before masak aku kena marah.. nak makan after that pun sikda selera…tok laa jadinya….
hmm. u still beruntung thou u said ur husband being cold with u.. tapi he’s there to support u.. maid to tolong u buat keje rumah.. jgn sampai i ask u.. APA LAGI U NAK???? pls dont…. coz now u make me upset…. thou ur husband salu puji u…. u are the lucky one…!!! pls laa appreciate…! pls laaaa sayang ur husband… u ckp muka die teruk sbbkan me… plsss laaaaa pujuk him…..! when he’s not okay with me then its the best time u tackle him….!!! come on laa… he’a ur husband…!!
hmm.. org buat bait pun u treat differently…. mmg patut kena block laaa… well i have to block her anyway.. mun sik kelak aku jadi jaik to her…!

sometimes its better be silent n shade away..

hmmm.. d,
i hope and u pray ur day today will be better than yesterday… and my day as well.. amin.. 😌

lupa nak update. tuesay,2nd day of raya ill be flying to kl.then balit on friday. huhuhu.. raya di kl eh… 😜 first time 2nd day raya aku dah d kl. leh laa g open house..! hehehe βœŒοΈπŸ˜‹